Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow Κοπή βασιλόπιτας και εκδήλωση στό 8ο ΚΑΠΗ Περιστερίου Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018
Εργασία από την Careerjet

Μενού
Αρχική
Ο Σύλλογος
Το χορευτικό μας
Γραφείο Τύπου
Οι χορηγοί μας
Επικοινωνία
Links
Φόρουμ Μετερίζι
Ατλας Προσωπικοτήτων
Αιτωλοακαρνανία
Ταυτότητα
Ιστορία
Τουρισμός-Αξιοθέατα
Δημοφιλή
Τό περιοδικό μας

Διαβάστε περισσότερα...
Επισκέπτες
Έχουμε 6 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκεψιμότητα
Επισκέπτες: 2125107
Διαμαρτυρία!

Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark Us
 
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ
Βιντεοκασέτα

Διαβάστε περισσότερα...
blank
Κοπή βασιλόπιτας και εκδήλωση στό 8ο ΚΑΠΗ Περιστερίου

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ 8ο ΚΑΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μια πολύ σημαντική, κοινωνικού χαρακτήρα εκδήλωση, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2006, στο χώρο του 8ου ΚΑΠΗ Περιστερίου.

Παρά την πυκνή χιονόπτωση που επικρατούσε την ώρα της εκδήλωσης, οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου αλλά και τα μέλη του 8ου ΚΑΠΗ Περιστερίου έδωσαν το δυναμικό παρόν τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Περιστερίου (απουσίαζε λόγω αποκλεισμού του στην Πεντέλη), κ. Στυλιανό Ταξάκη και τον Ιερέα και μέλος του Συλλόγου κ. Θεόδωρο Ασημακόπουλο.

Ακολούθησε ειδικό τελετουργικό από τη χορωδία του Σούλη Θεοχάρη και των παιδιών του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Κατουνιωτών «Φίλιππος ο Ακαρνάν» όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς της Αιτωλοακαρνανίας.

Και τέλος, ακολούθησε γιορτή με παραδοσιακή μουσική απ' όλη την Ελλάδα και τραγούδια που παρουσίασε η χορωδία του 8ου ΚΑΠΗ Περιστερίου.

Κατά την κοπή της Βασιλόπιτας το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Κώστας Μπαλωμένος ο οποίος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τα στελέχη του ΚΑΠΗ, παρουσίασε τους επίσημους καλεσμένους και τόνισε ότι:

« Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», με τη σημερινή του εκδήλωση και πρωτοβουλία, για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και δημιουργεί νέα δεδομένα στα πολιτιστικά δρώμενα του Περιστερίου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα και τα τυπικά.

Κάνουμε ένα άνοιγμα στην κοινωνία και ερχόμαστε να κόψουμε τη βασιλόπιτά μας σε χώρο μακριά από την έδρα μας.

Ερχόμαστε κοντά σε όλους εσάς που αποτελείται τα άτομα της τρίτης ηλικίας, για να σας δείξουμε ότι είμαστε κοντά σας και ότι για όλους εμάς τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου δεν είστε απόμαχοι της κοινωνίας αλλά ένα ζωντανό κύτταρό της.

Σας οφείλουμε την ύπαρξή μας και σας χρωστάμε πάρα πολλά.

Πραγματοποιούμε αυτή την εκδήλωση όχι για εμάς, αλλά για όλους εσάς.

Γι' αυτό λοιπόν σας καλώ να διασκεδάσετε και να χαρείτε με όλη την καρδιά σας, την εκδήλωση που θα ακολουθήσει».

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων οι οποίοι εξύμνησαν την προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα του Περιστερίου και ευχήθηκαν στον Πρόεδρο κ. Κώστα Μπαλωμένο και τα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 • Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών κ. Κώστας Γείτονας.
 • Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.
 • Εκ μέρους του Συνδυασμού «Δύναμη, Ανανέωσης και Προόδου», ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Μιχάλης Δούναβης.
 • Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Περιστερίου κ. Παναγιώτης Λύκος.
 • Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Περιστερίου κ. Βασίλης Μπέτσης.
 • Η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου κ. Ξένια Κορόγιαννη.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου και Πρόεδρος του 8ου ΚΑΠΗ Περιστερίου κ. Σάκης Ζορπίδης.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Ευστάθιος Τσιβράς.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Κώστας Καράμπελας.
 • Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Γεώργιος Κουλτούκης.
 • Ο Πρόεδρος των απανταχού Ρουμελιωτών και των Σωματείων Ρουμελιωτών του εξωτερικού κ. Αθανάσιος Τρίτσας.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αιτωλοακαρνανίας «Η Αγράμπελη» κ. Γεώργιος Τσέλιος.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αιτωλοακαρνανίας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» κ. Ευάγγελος Κουτιβής.
 • Ο εκπρόσωπος των φιλάθλων του Παναιτωλικού κ. Λίνος Υφαντής.
 • Ο Πρόεδρος των Αγρινιωτών Φοιτητών κ. Ανδρέας Μπρέσιακας.
 • Η επόπτης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κα Ιωάννα Πανταλάκη.
 • Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» κ. Κώστας Παπαρίζος.
 • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. «Προσκόπων Περιστερίου» κ. Χρήστος Κουτσουρούμπας.
 • Ο εκδότης της εφημερίδας «Ελεύθερος Διάλογος» κ. Δημήτρης Γκαντήραγας.
 • Ο εκπρόσωπος της ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων Περιστερίου κ. Νικόλαος Παλυβός.

Επιστολές έστειλαν:

 • Ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. κ. Νίκος Αγγελόπουλος.
 • Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρέας Μακρυπίδης.
 • Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
 • Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.
 • Η Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κα. Κατερίνα Παπακώστα.
 • Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών κ. Σταύρος Μπένος.
 • Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών κα. Ελένη Κούρκουλα.
Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑ - ΒΑΝΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τ.Κ. 121-34   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και Ώρα 10:00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Τηλ: 211 77.07.570) Τραγουδούν: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή - Vegas Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210-57.79.952 & 6945-015734 www.kosmasaitolos.gr, E-mail: info@kosmasaitolos.gr   Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Χίλιες και Μία...Νότες» Περιστέρι, Δεκέμβριος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χίλιες και Μία...Νότες» Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100). Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος"), G. Bizet („Carmen"), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας"), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση). Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, επετειακή εκδήλωση για την 186η Επέτειο της «Εξόδου του Μεσολογγίου», με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.   Πλήθος κόσμου και επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια σπουδαία σε πλοκή και περιεχόμενο εκδήλωση. Απόλαυσαν ένα εκπληκτικό μουσικό - επετειακό πρόγραμμα με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Ευαγγέλου Σαραντίδη και το χορευτικό του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιου Ραφτόπουλου καθώς και του Γεν. Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Πάνο Κατσούλη.   Ακολούθησε σύντομη απαγγελία αποσπάσματος από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Μπράτσου και μουσικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου» από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου - Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιου Κατσαούνη και τέλος η εκτέλεση παραδοσιακού μουσικοχορευτικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους επισήμους της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β' Αθηνών κ. Βέρα Σπυράκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης. Ο Γεν. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Βαθιώτης. Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κολμανιώτης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Φώτης Τσομπάνογλου. Ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Ιωάννης Μανιάτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Μιλτιάδης Κανναβός. Η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου. Οι Αντιπρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κκ. Νούλας και Κουβέλης. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος κα Λαμπρινή Κουφάκη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αττικής κ. Δημήτρης Αρσένης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κ. Γεώργιος Τσέλιος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Νικολάου. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Ανδρεάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας η κ. Μαρία Λαγουδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλιάς Λοκρίδας κα. Αναστασία Μποκτού. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη κα. Μαίρη Αρώνη. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ο κ. Σταύρος Παρασκευάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κοντονής. Επιστολές έστειλαν: Ο Βουλευτής της Β' Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Γεώργιος Νούλας.     Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Περιστέρι, Μάρτιος 2012,     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 186η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, συνδιοργανώνουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν την θυσία των ηρώων της εξόδου με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού)   Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος - Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιος Κατσαούνης.   Θα παρουσιαστεί πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου».   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στα τηλέφωνα: 210-57.79.952 & 6945-015734   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Περιστέρι, Ιανουάριος 2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στο νυχτερινό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO» , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα και να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Τόλη Βοσκόπουλο και Αντώνη Ρέμο οι οποίοι, τους έκαναν να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και να γλεντήσουν μέχρι τα ξημερώματα.   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Γιάννης Δημαράς. Η κα. Έλενα Λαδιά εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Αιτωλοακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας. Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» και γνωστός δημοσιογράφος του 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) κ. Ιωάννης Φιλιόπουλος και Ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κ. Γεώργιος Ρόκκας.   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που με την παρουσία τους, στήριξαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για το 2012.   Details...

Careerjet
Βίντεο Παναιτωλικού
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Facebook
Ραδιοφωνική διαφήμιση

Ραδιοφωνική διαφήμιση για τον Ατλαντα Προσωπικοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας

Copyright © 2006 kosmasaitolos.gr