Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018
Εργασία από την Careerjet

Μενού
Αρχική
Ο Σύλλογος
Το χορευτικό μας
Γραφείο Τύπου
Οι χορηγοί μας
Επικοινωνία
Links
Φόρουμ Μετερίζι
Ατλας Προσωπικοτήτων
Αιτωλοακαρνανία
Ταυτότητα
Ιστορία
Τουρισμός-Αξιοθέατα
Δημοφιλή
Τό περιοδικό μας

Διαβάστε περισσότερα...
Επισκέπτες
Έχουμε 15 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκεψιμότητα
Επισκέπτες: 2125238
Διαμαρτυρία!

Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark Us
 
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ
Βιντεοκασέτα

Διαβάστε περισσότερα...
blank
3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

«3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»

Καθολική αποδοχή από όλους τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου είχε το 3ο Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006 στο Άλσος του Περιστερίου από το Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» και τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Περιστερίου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών του.

Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στο Φεστιβάλ, παρακολούθησαν υπό τη μουσική υπόκρουση κλαρίνου, επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών φορεσιών (ανδρικών και γυναικείων), απ' όλη την Ελλάδα και ενημερώθηκαν για την ιστορία και τον συμβολισμό τους.

Στη συνέχεια γλέντησαν με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Συλλόγου Κερατέας και τραγούδησαν με παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας μας.

Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Μπαλωμένος ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους και παρουσίασε τους επίσημους προσκεκλημένους τόνισε:

«Αιτωλοακαρνάνισσες και Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου,
Απόψε, συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που θεσμοθετήσαμε το Φεστιβάλ Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου.

Στον ίδιο χώρο πριν τρία χρόνια, σας υποσχεθήκαμε ότι θα καλύψουμε το κενό έκφρασης και εκπροσώπησής σας σ' αυτό τον μεγάλο Δήμο της Αθήνας και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου, να έχετε τη δικής σας γιορτή.

Η δέσμευσή μας έγινε πραγματικότητα. Παρά τις οικονομικές κυρίως δυσκολίες και τα προβλήματα, χάριν σε όλους εσάς που στηρίζεται δυναμικά την προσπάθειά μας, βρισκόμαστε εδώ και για τρίτη συνεχή χρονιά προβάλλουμε τις αρχές και αξίες της ιδιαίτερης πατρίδας μας και διατηρούμε ζωντανούς τους δεσμούς μας μ' αυτήν.

Χάριν σ' όλους εσάς, παραμένουμε δυνατοί και συνεχίζουμε το δυναμικό μας πρόγραμμα που θέσαμε σε εφαρμογή πριν τριάμισι χρόνια για την πολιτιστική ανάταση της Αιτωλοακαρνανίας και γι' αυτό σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Τέλος, ο κ. Μπαλωμένος, ανέφερε ότι ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε ακόμη πιο σημαντικά γεγονότα που θα προβάλλουν και αναδείξουν την Αιτωλοακαρνανία και κάλεσε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από τις τάξεις του Συλλόγου.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της εκδήλωσης και ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου και τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου για το δυναμισμό και την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Περιστερίου. Αναγνώρισε ότι ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους φορείς πολιτισμού στην πόλη και τέλος, προέτρεψε τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου να συνεχίσουν και στο μέλλον τη δυναμική τους πορεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 • Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κ. Ανδρέας Καραγκούνης.
 • Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β' Αθηνών κ. Απόστολος Κακλαμάνης.
 • Εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κ. Βασίλη Μαγγίνα η κ. Σοφία Χατζή.
 • Εκ μέρους του Πολιτευτή της Ν.Δ. κ. Σπήλιου Λιβανού ο κ. Παύλος Γκούβας.
 • Ο πρώην Γεν. Γραμματέας του Υπ. Εργασίας και πρώην Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Κωστόπουλος.
 • Ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.
 • Ο Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Περιστερίου «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» και Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Κώστας Λαλένης.
 • Η Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανάπλαση Περιστερίου» και Υποψήφια Δήμαρχος Περιστερίου κ. Σοφία Αλεξοπούλου.
 • Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου κ. Βασίλης Λώλος.
 • Ο Συνεπίκουρος του Δημάρχου Περιστερίου κ. Βασίλης Μπέτσης.
 • Η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Περιστερίου και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά» κ. Μαίρη Τσιότα.
 • Η Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Περιστερίου και Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά» κ. Ξένη Κορόγιαννη.
 • Ο Πρόεδρος του Κέντρου Απεξάρτησης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» και Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Χρήστος Διαμάντης.
 • Ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Αρκαδίας κ. Ιωάννης Πράνταλος.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Κων/νος Βλάχος.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Ευστάθιος Τσιβράς.
 • Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Κώστας Καράμπελας.
 • Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Γεώργιος Κουλτούκης.
 • Η Υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος με το συνδυασμό «Υπερνομαρχία Δράσης» κ. Κατερίνα Πατσογιάννη.
 • Ο Υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Υπερνομαρχία Δράσης» κ. Παναγιώτης Χλούπης.
 • Ο Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας κ. Κώστας Παπαρίζος.
 • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Προσκόπων Περιστερίου κ. Χρήστος Κουτσουρούμπας.
 • Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Πάλης «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» κ. Κολιτσόπουλος.
 • Ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας.
 • Ο Διευθυντής της Interamerican Δυτικής Αττικής και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Γεώργιος Κατσάνος.
 • Ο Πρόεδρος των Σωματείων Στερεάς Ελλάδας Αμερικής - Αυστραλίας - Καναδά - Ν. Ζηλανδίας κ. Αθανάσιος Τρίτσας.
 • Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αγρινιωτών Αθήνας κ. Γεώργιος Παπαϊωάννου.
 • Ο επίτιμος Πρόεδρος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Ξηρομέρου «Φίλιππος ο Ακαρνάν» κ.κ. Γεώργιος Μαγαζής και Βαγγέλης Κουτιβής.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι της Βελανιδιάς» κ. Χρήστος Γαζέτας.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγράμπελη» κ. Γεώργιος Τσέλιος.
 • Ο Προϊστάμενος των Τ.Ε.Ε Γ΄ Αθήνας κ. Κανέλλος Αλεξανδρόπουλος.
 • Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπίνας κ. Θεόδωρος Χολής.
 • Το πρώην μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΠΑΝ.ΣΥ. κ. Αγγελική Μπερερή.
 • Ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου κ. Νίκος Χούτας.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν:

Ο Δ/ντης της Εθνικής Ασφαλιστικής Δυτικής Αττικής και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου με το Συνδυασμό «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Ιωάννης Θεοδωρόπουλος

Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑ - ΒΑΝΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τ.Κ. 121-34   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και Ώρα 10:00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Τηλ: 211 77.07.570) Τραγουδούν: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή - Vegas Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210-57.79.952 & 6945-015734 www.kosmasaitolos.gr, E-mail: info@kosmasaitolos.gr   Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Χίλιες και Μία...Νότες» Περιστέρι, Δεκέμβριος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χίλιες και Μία...Νότες» Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100). Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος"), G. Bizet („Carmen"), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας"), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση). Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, επετειακή εκδήλωση για την 186η Επέτειο της «Εξόδου του Μεσολογγίου», με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.   Πλήθος κόσμου και επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια σπουδαία σε πλοκή και περιεχόμενο εκδήλωση. Απόλαυσαν ένα εκπληκτικό μουσικό - επετειακό πρόγραμμα με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Ευαγγέλου Σαραντίδη και το χορευτικό του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιου Ραφτόπουλου καθώς και του Γεν. Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Πάνο Κατσούλη.   Ακολούθησε σύντομη απαγγελία αποσπάσματος από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Μπράτσου και μουσικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου» από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου - Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιου Κατσαούνη και τέλος η εκτέλεση παραδοσιακού μουσικοχορευτικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους επισήμους της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β' Αθηνών κ. Βέρα Σπυράκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης. Ο Γεν. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Βαθιώτης. Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κολμανιώτης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Φώτης Τσομπάνογλου. Ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Ιωάννης Μανιάτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Μιλτιάδης Κανναβός. Η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου. Οι Αντιπρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κκ. Νούλας και Κουβέλης. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος κα Λαμπρινή Κουφάκη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αττικής κ. Δημήτρης Αρσένης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κ. Γεώργιος Τσέλιος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Νικολάου. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Ανδρεάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας η κ. Μαρία Λαγουδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλιάς Λοκρίδας κα. Αναστασία Μποκτού. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη κα. Μαίρη Αρώνη. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ο κ. Σταύρος Παρασκευάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κοντονής. Επιστολές έστειλαν: Ο Βουλευτής της Β' Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Γεώργιος Νούλας.     Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Περιστέρι, Μάρτιος 2012,     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 186η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, συνδιοργανώνουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν την θυσία των ηρώων της εξόδου με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού)   Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος - Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιος Κατσαούνης.   Θα παρουσιαστεί πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου».   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στα τηλέφωνα: 210-57.79.952 & 6945-015734   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Περιστέρι, Ιανουάριος 2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στο νυχτερινό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO» , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα και να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Τόλη Βοσκόπουλο και Αντώνη Ρέμο οι οποίοι, τους έκαναν να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και να γλεντήσουν μέχρι τα ξημερώματα.   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Γιάννης Δημαράς. Η κα. Έλενα Λαδιά εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Αιτωλοακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας. Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» και γνωστός δημοσιογράφος του 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) κ. Ιωάννης Φιλιόπουλος και Ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κ. Γεώργιος Ρόκκας.   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που με την παρουσία τους, στήριξαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για το 2012.   Details...

Careerjet
Βίντεο Παναιτωλικού
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Facebook
Ραδιοφωνική διαφήμιση

Ραδιοφωνική διαφήμιση για τον Ατλαντα Προσωπικοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας

Copyright © 2006 kosmasaitolos.gr