Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018
Εργασία από την Careerjet

Μενού
Αρχική
Ο Σύλλογος
Το χορευτικό μας
Γραφείο Τύπου
Οι χορηγοί μας
Επικοινωνία
Links
Φόρουμ Μετερίζι
Ατλας Προσωπικοτήτων
Αιτωλοακαρνανία
Ταυτότητα
Ιστορία
Τουρισμός-Αξιοθέατα
Δημοφιλή
Τό περιοδικό μας

Διαβάστε περισσότερα...
Επισκέπτες
Έχουμε 9 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκεψιμότητα
Επισκέπτες: 2125085
Διαμαρτυρία!

Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark Us
 
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ
Βιντεοκασέτα

Διαβάστε περισσότερα...
blank
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ

ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

«ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2008, στο Ξενοδοχείο LEDRA MARRIOTT η παρουσίαση του βιβλίου του γνωστού δημοσιογράφου κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου με τίτλο: «Συναντήσεις με Προσωπικότητες».

Την εκδήλωση οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», το Κέντρο Πολιτισμού και Πνευματικού Στοχασμού «ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ», ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό Νομού Αχαΐας, ο Σύλλογος Πατρέων Πρωτευούσης, η Λέσχη Φίλων «ΧΟΣΕ ΚΑΡΡΕΡΑ» και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μελωδικό μουσικό πρόγραμμα από την καταξιωμένη ερμηνεύτρια

κα. Καλλιόπη Βέττα και τον καταξιωμένο συνθέτη και μαέστρο κ. Γιάννη Ιωάννου.

Ακολούθησε προβολή 10λεπτου Video, που παρουσίασε ένα σύντομο οδοιπορικό για τη ζωή και το έργο του Συγγραφέα - Δημοσιογράφου κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου. Την αφήγηση του οδοιπορικού έκανε ο γνωστός ηθοποιός κ. Κώστας Καστανάς.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Προέδρου του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και των Εκπροσώπων των άλλων Φορέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο κ. Κώστας Μπαλωμένος, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας που έχει με τον Συγγραφέα κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου και παρουσίασε κάποιες άγνωστες πτυχές (στο ευρύ κοινό), της προσωπικότητάς του.

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για το βιβλίο και τόνισε ότι, το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένα έργο ζωής 26 ετών και ότι αποτελεί την κατάθεση ψυχής του Συγγραφέα ο οποίος, με κόπο και μεράκι προσέγγισε 61 εκλεκτές Προσωπικότητες από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο, που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικά πεδία (επιστημονικό, καλλιτεχνικό, πολιτιστικό, κοινωνικό κ.λπ) και κατέγραψε τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τα οράματά τους.

Επίσης, ο κ. Μπαλωμένος, στάθηκε στον κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης διότι, τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων & Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό του Νομού Αχαΐας και προέτρεψε τον συγγραφέα να συνεχίσει τις υπαρξιακές του αναζητήσεις ώστε και στο μέλλον να θαυμάσουμε και άλλα έργα του.

Για το βιβλίο μίλησαν:

 • Ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κινήματος για την Αποκατάσταση της Αγίας Σοφίας, πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής της Πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ των ΗΠΑ κ. Κρίς Σπύρου.
 • Η Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κα. Στέλλα Πριόβολου.
 • Ο γνωστός Ηθοποιός - Συγγραφέας κ. Στέφανος Ληναίος.
 • Η Δημοσιογράφος και πρώην Βουλευτής κα. Σοφία Βούλτεψη και
 • Ο Δημοσιογράφος - Συγγραφέας κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου όπου φανερά συγκινημένος μίλησε για τη ζωή και το έργο του και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και όσους τον στήριξαν στην έκδοση και παρουσίαση αυτού του βιβλίου.

Την εκδήλωση συντόνισε η Δημοσιογράφος κα Ιωάννα Κολοβού.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

 • Ο Πολιτευτής της Ν.Δ. στο Νομό Αχαΐας κ. Άγγελος Τσικρής.
 • Ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πάτρας κ. Λάμπρος Βασιλόπουλος.
 • Ο γνωστός Ηθοποιός κ. Κώστας Καστανάς.
 • Ο γνωστός Δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης.
 • Ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου «LEDRA MARRIOTT» κ. Έρικ Ζούρη.
 • Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κα. Αλεξάνδρα Μπριασούλη.
 • Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κα. Έλλη Τζανετάτου.
 • Η αρχαιολόγος κα. Νάντια Γερουλάνου.
 • Ο διάσημος Τενόρος κ. Ζάχος Τερζάκης.
 • Ο Πρόεδρος των Σωματείων Στερεάς Ελλάδας Αμερικής - Αυστραλίας - Καναδά - Ν. Ζηλανδίας κ. Αθανάσιος Τρίτσας.
 • Η Γενική Γραμματέας της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» κα. Βασιλική Θώδα.
 • Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και φίλων των Ατόμων με Αυτισμό Νομού Αχαΐας κ. Θωμάς Γκορίλας.
 • Η Πρόεδρος του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης κα. Ελμίνα Πασσά.
 • Η Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Χοσέ Καρρέρα κα. Αθηνά Μημίδου.
 • Η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας κα. Μαρία Βετούλα.

Επιστολές έστειλαν:

 • Ο Συνθέτης κ. Μίμης Πλέσσας.
 • Η Διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Γραφείου Μόσχας κα. Δώρα Γιαννίτση.
 • Ο Διεθνούς φήμης Καθηγητής Ιατρικής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης κ. Ιωακείμ Τσαπόγας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:

 • Ο ΟΤΕ.
 • Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού της Κύπρου.
 • Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας.
 • Το Ξενοδοχείο «LEDRA MARRIOTT».
 • O Μουσικός Οίκος «ΝΙΚΟΤΙΑΝ»
 • Ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV.
Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑ - ΒΑΝΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τ.Κ. 121-34   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και Ώρα 10:00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Τηλ: 211 77.07.570) Τραγουδούν: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή - Vegas Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210-57.79.952 & 6945-015734 www.kosmasaitolos.gr, E-mail: info@kosmasaitolos.gr   Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Χίλιες και Μία...Νότες» Περιστέρι, Δεκέμβριος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χίλιες και Μία...Νότες» Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100). Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος"), G. Bizet („Carmen"), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας"), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση). Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, επετειακή εκδήλωση για την 186η Επέτειο της «Εξόδου του Μεσολογγίου», με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.   Πλήθος κόσμου και επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια σπουδαία σε πλοκή και περιεχόμενο εκδήλωση. Απόλαυσαν ένα εκπληκτικό μουσικό - επετειακό πρόγραμμα με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Ευαγγέλου Σαραντίδη και το χορευτικό του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιου Ραφτόπουλου καθώς και του Γεν. Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Πάνο Κατσούλη.   Ακολούθησε σύντομη απαγγελία αποσπάσματος από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Μπράτσου και μουσικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου» από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου - Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιου Κατσαούνη και τέλος η εκτέλεση παραδοσιακού μουσικοχορευτικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους επισήμους της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β' Αθηνών κ. Βέρα Σπυράκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης. Ο Γεν. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Βαθιώτης. Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κολμανιώτης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Φώτης Τσομπάνογλου. Ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Ιωάννης Μανιάτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Μιλτιάδης Κανναβός. Η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου. Οι Αντιπρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κκ. Νούλας και Κουβέλης. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος κα Λαμπρινή Κουφάκη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αττικής κ. Δημήτρης Αρσένης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κ. Γεώργιος Τσέλιος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Νικολάου. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Ανδρεάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας η κ. Μαρία Λαγουδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλιάς Λοκρίδας κα. Αναστασία Μποκτού. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη κα. Μαίρη Αρώνη. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ο κ. Σταύρος Παρασκευάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κοντονής. Επιστολές έστειλαν: Ο Βουλευτής της Β' Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Γεώργιος Νούλας.     Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Περιστέρι, Μάρτιος 2012,     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 186η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, συνδιοργανώνουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν την θυσία των ηρώων της εξόδου με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού)   Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος - Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιος Κατσαούνης.   Θα παρουσιαστεί πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου».   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στα τηλέφωνα: 210-57.79.952 & 6945-015734   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Περιστέρι, Ιανουάριος 2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στο νυχτερινό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO» , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα και να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Τόλη Βοσκόπουλο και Αντώνη Ρέμο οι οποίοι, τους έκαναν να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και να γλεντήσουν μέχρι τα ξημερώματα.   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Γιάννης Δημαράς. Η κα. Έλενα Λαδιά εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Αιτωλοακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας. Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» και γνωστός δημοσιογράφος του 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) κ. Ιωάννης Φιλιόπουλος και Ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κ. Γεώργιος Ρόκκας.   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που με την παρουσία τους, στήριξαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για το 2012.   Details...

Careerjet
Βίντεο Παναιτωλικού
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Facebook
Ραδιοφωνική διαφήμιση

Ραδιοφωνική διαφήμιση για τον Ατλαντα Προσωπικοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας

Copyright © 2006 kosmasaitolos.gr