Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow 1 ο Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου. Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018
Εργασία από την Careerjet

Μενού
Αρχική
Ο Σύλλογος
Το χορευτικό μας
Γραφείο Τύπου
Οι χορηγοί μας
Επικοινωνία
Links
Φόρουμ Μετερίζι
Ατλας Προσωπικοτήτων
Αιτωλοακαρνανία
Ταυτότητα
Ιστορία
Τουρισμός-Αξιοθέατα
Δημοφιλή
Τό περιοδικό μας

Διαβάστε περισσότερα...
Επισκέπτες
Έχουμε 9 επισκέπτες σε σύνδεση
Επισκεψιμότητα
Επισκέπτες: 2125088
Διαμαρτυρία!

Διαβάστε περισσότερα...
Bookmark Us
 
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΟΛΟΓΙΟΥ
Βιντεοκασέτα

Διαβάστε περισσότερα...
blank
1 ο Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ 1ο ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ»

Καθολική αποδοχή από όλους τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου είχε το 1ο Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ, που διοργανώθηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2004 στο Άλσος του Περιστερίου από το Σύλλογο Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών του.

Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στο Φεστιβάλ, γλέντησαν με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, « η Αγράμπελη» και τραγούδησαν με παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας μας που ερμήνευσε η παραδοσιακή ορχήστρα νέων της ΕΤ1, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Παρασκευή Διαμάντη η οποία παρουσίασε τους επισήμους της εκδήλωσης και κάλεσε στο βήμα τον γνωστό παρουσιαστή της ΕΤ1 κ. Χρήστο Μυλωνά.
Ο κ. Μυλωνάς, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Μπαλωμένο για την πρόσκληση που του απηύθυνε, χαιρέτησε τους επίσημους καλεσμένους και ξεσήκωσε με τον ζωηρό του λόγο και την έντονη προσωπικότητά του, το πλήθος των Αιτωλοακαρνάνων που παρευρίσκονταν στο Φεστιβάλ.
Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κώστα Μπαλωμένο.
Ο κ. Μπαλωμένος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μυλωνά για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα που του έγινε, τόνισε την συμβολή του ώστε, να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ και επισήμανε ότι ο κ. Μυλωνάς θα παρουσίαζε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ αφιλοκερδώς για να συμβάλει στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Ο κ. Μπαλωμένος, χαιρέτησε τους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που τίμησαν με την παρουσία τους το 1Ο Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ και τόνισε:

Αιτωλοακαρνάνισσες και Αιτωλοακαρνάνες,
Απόψε, κάνουμε πράξη το όραμά μας.
Κάνουμε πράξη το φιλόδοξο όραμα που σας παρουσιάσαμε λίγους μήνες πριν και έχει σαν στόχο του, να προάγει τις αρχές και αξίες της Αιτωλοακαρνανίας και να καταστήσει το Σύλλογό μας σημαντικό φορέα πολιτισμού στην περιοχή μας.
Κάνουμε πράξη το όραμά μας, χάριν σε όλους εσάς, που στηρίζεται δυναμικά την προσπάθειά μας και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους πατριώτες μας που πριν πολλά χρόνια η ζωή σας ανάγκασε να αφήσετε την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Αιτωλοακαρνανία και να έρθετε σ’ αυτήν εδώ την πόλη.
Μακριά από τις πατρογονικές εστίες σας.

Γνωρίζουμε ότι η Αιτωλοακαρνανία βρίσκεται βαθιά μέσα στην καρδιά σας.
Νιώθουμε την νοσταλγία σας γι’ αυτήν και κατανοούμε την ανάγκη έκφρασης και εκπροσώπησής σας σ’ αυτό το νέο τόπο που ζείτε και δημιουργείτε.

Με την εκδήλωσή μας αυτή, ερχόμαστε να καλύψουμε την ανάγκη έκφρασης και εκπροσώπησής σας σ’ αυτή την πόλη.
Γι’ αυτό από εφέτος, θεσμοθετούμε το Αιτωλοακαρνανικό Φεστιβάλ ώστε, οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου, να αποκτήσουν τη δική τους γιορτή.
Επιθυμούμε να σας ταξιδέψουμε νοερά πίσω, στην ιδιαίτερη πατρίδα μας. Να ξυπνήσουμε ζωντανές μνήμες και να αγγίξουμε τις ψυχές σας. Γι’ αυτό καλώ όλους εσάς, να «Γνωρίσετε την Αιτωλοακαρνανία μας».

Στη συνέχεια προβλήθηκε ντοκιμαντέρ (διάρκειας 20 λεπτών), που παρουσίασε το νομό Αιτωλοακαρνανίας και ο λόγος δόθηκε στους επίσημους προσκεκλημένους για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν:
• Ο Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Νίκος Αγγελόπουλος.
• Ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Χρήστος Βερελής.
• Η Βουλευτής Α΄ Αθηνών του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη και
• Ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Σταμάτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
• Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών κ. Νίκος Μπίστης.
• Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κ. Σπήλιος Λιβανός.
• Η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος της Ν.Α.Ε. κα. Φρόσω Πετροπούλου.
• Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου του Συνδυασμού «Με την Κοινωνία Μπροστά», Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. και Πρόεδρος των Ποντίων Περιστερίου κ. Σάββας Αβραμίδης.
• Ο Εκπρόσωπος του επικεφαλής του Συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Κώστα Λαλένη, Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου κ. Δημήτρης Κυριακόπουλος.
• Ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου του Συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης και Προόδου» κ. Θανάσης Βαθιώτης.
• Ο Ταξίαρχος και Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Αττικής κ. Κων/νος Μπαλατσός.
• Ο Δ/ντης του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου κ. Νίκος Σερέτης.
• Ο Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας κ. Κώστας Παπαρίζος.
• Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Προσκόπων Περιστερίου κ. Χρήστος Κουτσουρούμπας.
• Ο Πρόεδρος των Αρκάδων Δυτικής Αττικής κ. Νίκος Ζευκιλής.
• Ο Πρόεδρος των Κρητών Περιστερίου κ. Δημήτρης Γερανιωτάκης.
• Ο Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών κ. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος.
• Το μέλος του Δ.Σ. του ΗΣΑΠ και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Νίκος Παπαθανάσης.
• Ο Δ/ντης των Εκπαιδευτηρίων Παπαχαραλάμπους κ. Θεόδωρος Παπαχαραλάμπους.
• Ο Δ/ντης των Εκδόσεων Σταμούλη κ. Κώστας Σταμοούλης.
• Ο εκδότης της εφημερίδας «Αναγέννηση Περιστερίου» κ. Δημήτρης Λυμπερόπουλος.
• Ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας και
• Ο Διευθυντής της Interamerican Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιος Κατσάνος.

Επιστολές έστειλαν:
• Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κ. Απόστολος Κωστόπουλος.
• Ο Βουλευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κ. Βασίλης Μαγγίνας
• Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Ανδρέας Μακρυπίδης και
• Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών κ. Κώστας Γείτονας.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν:
• Η τεχνική εταιρεία ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ ΑΕ και
• Η εταιρεία ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ.

Τελευταία Νέα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΥΠΑ - ΒΑΝΔΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΡΟΥΣΒΕΛΤ 17 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - Τ.Κ. 121-34   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 και Ώρα 10:00μ.μ. στο Κέντρο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» (Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Τηλ: 211 77.07.570) Τραγουδούν: Αντύπας - Δέσποινα Βανδή - Vegas Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ: 210-57.79.952 & 6945-015734 www.kosmasaitolos.gr, E-mail: info@kosmasaitolos.gr   Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«Χίλιες και Μία...Νότες» Περιστέρι, Δεκέμβριος 2012   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Χίλιες και Μία...Νότες» Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100). Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό"), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος"), G. Bizet („Carmen"), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας"), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση). Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, επετειακή εκδήλωση για την 186η Επέτειο της «Εξόδου του Μεσολογγίου», με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, οργάνωσαν ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.   Πλήθος κόσμου και επισήμων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν μια σπουδαία σε πλοκή και περιεχόμενο εκδήλωση. Απόλαυσαν ένα εκπληκτικό μουσικό - επετειακό πρόγραμμα με την συμμετοχή του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Ευαγγέλου Σαραντίδη και το χορευτικό του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ υπό τη διεύθυνση του κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή 5λεπτου ιστορικού video για την «Έξοδο του Μεσολογγίου» και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των Προέδρων του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς Αιτωλός», κ. Κώστα Μπαλωμένου και της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιου Ραφτόπουλου καθώς και του Γεν. Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Πάνο Κατσούλη.   Ακολούθησε σύντομη απαγγελία αποσπάσματος από τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» από την εκπαιδευτικό κα. Ζωή Μπράτσου και μουσικό πρόγραμμα με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου» από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ι. Ν. Αγ. Αναστασίας Περισσού και το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέα Ατζάμπου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου - Εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιου Κατσαούνη και τέλος η εκτέλεση παραδοσιακού μουσικοχορευτικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους επισήμους της εκδήλωσης και τον χαιρετισμό του Προέδρου του Λαογραφικού - Χορευτικού Συλλόγου Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ» κ. Αχιλλέα Νταγιάντα.   Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών κ. Νίκος Κωστόπουλος. Η υποψήφια βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Β' Αθηνών κ. Βέρα Σπυράκου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης. Ο Γεν. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Νικόλαος Γρίβας. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου κ. Γεώργιος Βαθιώτης. Ο επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος (ΠΑΚ) Νέας Ιωνίας κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Κολμανιώτης. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Φώτης Τσομπάνογλου. Ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου κ. Ιωάννης Μανιάτης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Μιλτιάδης Κανναβός. Η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου. Οι Αντιπρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών κκ. Νούλας και Κουβέλης. Η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Φωκίδος κα Λαμπρινή Κουφάκη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφιλοχιτών Αττικής κ. Δημήτρης Αρσένης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών κ. Γεώργιος Τσέλιος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Νέου Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Νικολάου. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας κ. Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο Διαμερισματικός Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου κ. Σάββας Ανδρεάδης. Εκ μέρους του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας η κ. Μαρία Λαγουδάκη. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σπηλιάς Λοκρίδας κα. Αναστασία Μποκτού. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη κα. Μαίρη Αρώνη. Ο Γραμματέας του Συλλόγου Αβρακιωτών Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κ. Ιωάννης Σιάχος. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη κ. Χρήστος Γιαννακόπουλος. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής ο κ. Σταύρος Παρασκευάς. Ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Κοντονής. Επιστολές έστειλαν: Ο Βουλευτής της Β' Αθηνών της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β' Αθηνών κ. Γεώργιος Νούλας.     Details...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Περιστέρι, Μάρτιος 2012,     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ 186Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ     Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός», η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και ο Λαογραφικός - Χορευτικός Σύλλογος Αχαρνών «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Πόλεως Δήμου Μεσολογγίου για την 186η Επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου, συνδιοργανώνουν επετειακή εκδήλωση για να τιμήσουν την θυσία των ηρώων της εξόδου με θέμα: "Ωδή στην Έξοδο του Μεσολογγίου".   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 και ώρα 7:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 Νέα Ιωνία, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού)   Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρωτοπρεσβύτερος - Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας Περισσού κ.κ. Γεώργιος Κατσαούνης.   Θα παρουσιαστεί πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με επετειακά τραγούδια και χορούς της «Εξόδου».   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στα τηλέφωνα: 210-57.79.952 & 6945-015734   Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα Το Δ.Σ. του Συλλόγου   Details...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Περιστέρι, Ιανουάριος 2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» Το δυναμικό τους παρόν έδωσαν οι Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «Κοσμάς ο Αιτωλός» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 στο νυχτερινό κέντρο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO» , ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών της. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην χοροεσπερίδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πραγματικό υπερθέαμα και να χαρούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Τόλη Βοσκόπουλο και Αντώνη Ρέμο οι οποίοι, τους έκαναν να βιώσουν ανεπανάληπτες στιγμές και να γλεντήσουν μέχρι τα ξημερώματα.   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Γιάννης Δημαράς. Η κα. Έλενα Λαδιά εκ μέρους του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αμφικτιονία Αιτωλοακαρνάνων κ. Φίλιππος Ντόβας. Ο Πρόεδρος της «Κίνησης Πολιτών Δυτικής Αθήνας» και γνωστός δημοσιογράφος του 9,84FM κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης. Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) κ. Ιωάννης Φιλιόπουλος και Ο Αντιπρόεδρος της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κ. Γεώργιος Ρόκκας.   Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες του Περιστερίου που με την παρουσία τους, στήριξαν την πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου για το 2012.   Details...

Careerjet
Βίντεο Παναιτωλικού
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ
Facebook
Ραδιοφωνική διαφήμιση

Ραδιοφωνική διαφήμιση για τον Ατλαντα Προσωπικοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας

Copyright © 2006 kosmasaitolos.gr